Offertförfrågan Solceller

Vanliga frågor 

 1. Erbjuder ni installation?
  Vi kan med hjälp av en sammarbetsparter erbjuda installation av solceller mm i Stockholm med omnejd. 
 2. Hur lång är väntetiden på en offert?
  Vi försöker alltid att återkomma inom 2-3 arbetsdagar till dig med en komplett offert eller kompletterande frågor. Men som du säkert förstår så kan det under hög säsong vara lite längre handläggningstider pga ett stort inflöde av förfrågningar.
 3. Vad kan du förvänta dig av offerten?
  Att välja material för att installera solceller själv kan vara en knepig del att reda ut och det gäller att det blir rätt. Vi på solproffset är experter på solenergi och kommer att återkomma med ett paket som passar just dina förutsättningar. Du kommer att få en komplett offert ner till skruv och kontakt nivå så att det ska bli så komplett som möjligt. 

  Vi skickar även alltid med snö och vind beräkningar där du kan se vad som gäller på specifikt din adress när det kommer till cc mått mellan infästningar mm. Vi kommer även att dimensionera en växelriktare som passar till mängden solpaneler för att säkerställa att alla komponenter fungerar ihop. 
 4. Jag vill bifoga en skiss eller ritning
  Om du vill bifoga en skiss eller en ritning så kan du maila den till oss separat till info@solproffset.se så kommer vi att kunna se den.